Vælg en side
Nana Askov

Nana Askov

Journalist

Har arbejdet i mere end 13 år på store danske nyhedsmedier – heraf otte som leder, blandt andet som redaktionschef på Ugebrevet A4 og Avisen.dk. Derudover er Nana Askov mødeleder og moderator på større arrangementer og konferencer og en erfaren underviser, blandt andet på større mediehuse. I dag rådgiver hun private virksomheder, ledere og organisationer i kommunikation, grundfortælling, digital strategi, pressehåndtering og personlig branding. Desuden skriver hun bøger som forfatter, senest på forlaget Peoples Press, har en baggrund på Kunstakademiets Arkitektskole og driver sit eget bureau N-ORD Kommunikation, som, der leverer digitalt indhold, artikler og tekster til en lang række virksomheder.

Se mere på N-ORD.dk
Thorbjørn Hansen

Thorbjørn Hansen

Adm. Direktør, Kontraframe

Har arbejdet som fotograf i 20 år – de seneste 12 år med fotobureauet Kontraframe. Thorbjørn’s omdrejningspunkt er byggebranchen samt corporate dokumentar. Thorbjørn arbejder for at maksimere værdien af den visuelle kommunikation fra byggeprocesser og byggerelaterede events til den færdige arkitektur. Desuden laver Thorbjørn større og mindre udstillinger samt udsmykninger omhandlende arkitektur, byrum og byudvikling. Thorbjørn har samarbejdet tæt med aktører som Copenhagen X, DAC, Stadsarkitekten, Henning Larsen og Arkitema, Novozymes, Mærsk mfl. både med fotografi, film og som visuel kommunikations konsulent. 
Kontraframe består af 3 personer der tilrettelægger, producerer og instruerer og desuden et solidt og stort netværk til at løfte enhver type visuel opgave i samarbejde med kunderne.
Se mere på Kontraframe.dk